top of page

Yoga & Sauna

Yoga pass utanför bastun (Hatha/Vinyasa-flow, 45-50min). Vi yoga ute i friska luften i varma överkläder, och sedan bastar vi. När vädret blir kallare delar vi upp passet med uppvärmning i bastun, yoga på mattan ute, och sedan in igen. Bokning via sthlmsauna.se. Swish på plats 120kr till 1236558779

Registration is closed
See other events
Yoga & Sauna
Yoga & Sauna

Time & Location

28 Nov 2022, 09:00 – 10:00

Stockholm, Vinterviken, Hägersten-Liljeholmen, Stockholm, Sweden

About the Event

Hatha/Vinyasa (45-50min pass)

Ett dynamiskt pass för att stimulera energiflödet. Andning integreras med rörelserna både för att värma upp kroppen och för att lugna ner sinnet. Vi rör oss genom en sekvens av yogapositioner korreograferade för att tillåta mjuka övergångar och ett kontinuerligt flöde av energi, när vi går igenom uppvärmning, stående, sittande och liggande positioner.  Vi arbetar med styrka, balans, rörlighet och smidighet. Vi börjar med lite yogisk andning (pranayama) och avslutar med en kort meditation och/eller andning.

Passet passar både nybörjare samt ni som har yogat mycket.

När det blir kallare gör vi uppvärmning i bastun, sedan tar vi oss ut på mattan för stående positioner, ev in i bastun för sittande positioner om det är tillräckligt kalt, och sedan ut igen för att avsluta med liggande positiner.  Sedan bastar vi sista timmen!!! 

Bra att tänka på:

·  Ta med egen yogamatta

·  Kom när passet börjar så att vi kan börja med yoga 5 min över.

·  Lösa, varma, bekväma överkläda som du kan rör dig i.  Du kan ha dina baddräkt under varma underställ eller tränings kläder.  Vinter underställ över baddräkt går jättebra.

- i kallare väder kan du yoga i vinter strumpor och även vantar.

 Bokning via sthlmsauna.se. Endast meddlemmar och deras gäster. Vanlig bastu priser gäller. 

För yoga delen swish på plats 120kr till 1236558779

Share This Event

bottom of page